Monday 8 June 2015

Susitikimas su dvasiniu mokytoju Shri Anantbodh Chaitanya



Kviečiame visus į susitikimą su visame pasaulyje žinomu dvasiniu mokytoju Sanatan Dhara fondo įkūrėju iš Indijos, Shri Anantbodh Chaitanya. Paskaitą taip pat kartu ves Yogini Anantanitya.
Daugiau informacijos apie mokytojus: http://en.wikipedia.org/wiki/Anantbodh_Chaitanya
http://sanatandhara.com/yogi-kumar-satish-anantbodh-chaitanya/yogini-anantanitya/

Paskaitos tema: Marmos terapija.

Marmos terapija tai senoji Indijos Ajurvedinė energetinio gydymo sistema.
Žmogaus kūne yra 107 aktyvūs energetiniai taškai vadinami Marmos taškai. Jie yra žmogaus gyvybinių funkcijų mazgai, energetinių kanalų sankirta, juose yra įsikūrusi PRANA – svarbiausia gyvenimo energija. Marmos taškai nusako ir įtakoja žmogaus kūno, proto ir sielos būseną, kadangi jie tiesiogiai susiję su gyvybiškai svarbiais energetiniais kanalais.

Marmos masažo metu Marmos taškų vietos yra lengvai stimuliuojamos, atidaromi energijos blokai, gyvybinė energija – Prana - pradeda cirkuliuoti tolygiai ir pasiskirsto visuose žmogaus organizmo audiniuose, sustiprinamas ryšys tarp kūno ir sąmonės. Šio masažo metu atpalaiduojami raumenys, nuslūgsta įtampa, veikiama visa limfos bei kraujotakos sistema. Masažas veiksmingas norint atstatyti ir palaikyti organizmo energetinį gyvybingumą, vidinę pusiausvyrą, fizinę bei psichinę sveikatą.

Po užsiėmimo kviečiame visus prisijungti prie Agnihotros - indiškos ceremonijos, kurią ves mūsų svečias.

Renginio laikas :Birželio 16d. 19 val.

No comments:

Post a Comment