Wednesday 22 February 2017

Vedų mokslo Svamio Vishwadevanandos audio vizualinės bibliotekos atidarymą Jonavoje.

Gerbiamieji būsimi skaitytojai,
Shivaratri proga 2017 vasario 24 dieną, 18:00 maloniai Jus kviečiame į Vedų mokslo Svamio Vishwadevanandos audio vizualinės bibliotekos atidarymą Jonavoje.
Mes jau turime daugiau nei 20000 knygų įvairiomis kalbomis, kurios remiasi Vedų paveldu.
Tai yra 5000 GB garso, vaizdo ir elektroninių knygų, kurių pagrindas yra Vedų literatūra. Jūs galėsite klausytis daugelio puikių šventikų įrašytas paskaitas įvairiomis temomis apie Vedų šventraščius.
Pradžioje mes turėsime galimybę vienu metu priimti penkis skaitytojus mūsų unikalioje bibliotekoje, vėliau žadame didinti vietų skaičių. Naudojimasis ir bet kokios knygos skaitymas šioje bibliotekoje bus nemokamas.
Kuo gali būti naudinga Vedų mokslo biblioteką? Vedos yra išminties, mokslo, tradicijų ir kultūros šaltinis kilęs iš puikios civilizacijos. Tai iš lūpų į lūpas perduota išmintis ir kosminės žinos išlikusios nuo neatmenamų laikų. Vedos žinomos ne tik kaip šventraščiai, bet taip pat, kaip Indijos kultūros ir žmonių civilizacijos šaltinis. Jos pripažintos kaip anksčiausia galima literatūra žmonijos istorijoje. Vedos taip pat yra padariusios nemažą įtaką pagrindinėms pasaulio religijoms. Vedų vertybės skatina taiką ir harmoniją visuomenėje. Naudodamiesi šia biblioteka pamatysite, kad tai nėra perdėta.
Ši biblioteka bus atidaryta Jonavoje.
Su pagarba ir meile
Shri Anantbodh Chaitanya
+37060169007

No comments:

Post a Comment